Ο Ιατρός

Γεννήθηκα στον Πειραιά το Νοέμβριο του 1974. Μεγάλωσα και μαθήτευσα στον Ταύρο, ζώντας στο ίδιο κτίριο που τώρα στεγάζει το ιατρείο μου. Αριστεία και βραβεία των μαθητικών χρόνων με οδήγησαν στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στην Οδοντιατρική Σχολή, όπου έλαβα όλες τις απαραίτητες αρχές και γνώσεις για να μπορώ να ασκώ την οδοντιατρική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας θεραπεία και αποκατάσταση σε προβλήματα στοματικής υγείας.

 Η κλινική μου εμπειρία εμπλουτίστηκε τόσο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας, όσο και στη συνέχεια, κατά τη 12μηνη συνεργασία μου με τα τμήματα Περιοδοντολογίας, Ενδοδοντίας και Προσθετικής του υπερσύγχρονου στρατιωτικού Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών (ΟΦΑ). Τα επόμενα χρόνια εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως σε ένα πολυοδοντιατρείο στο Κορωπί, ενώ μου δόθηκε και η ευκαιρία να ασκήσω την οδοντιατρική και εκτός συνόρων (Δανία), αλλά και σε παιδοδοντιατρείο, αποκτώντας έτσι ακόμα περισσότερη εμπειρία. Το 2016 πήρα την απόφαση να ανοίξω δικό μου οδοντιατρείο, στο πατρικό μου στον Ταύρο, κάτι που έγινε πραγματικότητα το 2018, με τη βοήθεια και του προγράμματος ΕΣΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τότε προσφέρω τις οδοντιατρικές μου υπηρεσίες στο δικό μου χώρο, με οδηγό τις γνώσεις που απέκτησα στο Πανεπιστήμιο, και εξακολουθώ να αποκτώ στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης που διοργανώνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, αλλά και με τις αρχές μου ως άνθρωπος.

Στα εκτός οδοντιατρικής, είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά, μια κόρη κι ένα γιο. Τον ελεύθερο χρόνο μου γεμίζει η μουσική και η λογοτεχνία.

Πίσω στα οδοντιατρικά, πιστεύω πως η επιστήμη μου έχει προσφέρει πολλά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Η στοματική υγεία, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία, συμβάλει στην καλύτερη ζωή. Υγιή δόντια και ούλα και ένα όμορφο χαμόγελο είναι κάτι που όλοι μας θέλουμε και αξίζουμε. Είμαι εδώ να φροντίζω για αυτό, για τον καθένα από εσάς!